2013. január 27., vasárnap

Stílusvédjegy

Fejlessz ki saját "stílusvédjegyet" magadnak, ami bármi lehet. A lényeg, hogy jól érzed magad akkor, ha ez a védjegyed rajtad van, mert ez csak rád jellemző, ez különböztet meg mindenki mástól, ettől vagy egyedi és különleges.

Mire gondolok?
  • Viselhetsz például egy neked tetsző stílusú kiegészítőt állandóan: kőnyakláncot, horgolt karkötőt, gyöngygyűrűt, textil táskákat, öveket.
  • Egy ruhadarab, ami csak rád jellemző: kendők a nyakban sokféle anyagból, sokféle színnel és mintával, amit mindig az alkalomhoz, évszakhoz, hangulatodhoz illően variálhatsz. De lehet blézerek garmada, "kedvencfazonú" szoknyák, horgolt-kötött mellények a ruhásszekrényben, vagy egyszerű és izgalmas harisnyák.
  • Egy-egy csak rád jellemző viselési forma: a táskáidat a válladon át, keresztben hordod, vagy egyoldalas kis hátitáskás változat a kényelmes számodra. Vagy a hosszú vékony öveidet többször körbetekered a vékony derekadon.
  • Saját smink, vagy manikűr, ami csak rád vall:  rendszeres rúzshasználat, színes szemhéjfestés, egyik körmödön mindig festett minta, jópofa figura :)
  • A külső mellett lehet egy rád jellemző tevékenység is a védjegyed: mindig nálad van egy kis digifényképező, és állandóan fotót készítesz mindenről, vagy egyik füles mindig a füledben van, mert imádsz zenét hallgatni még tanulás/munka közben is.
"Stílusvédjegy" ötletek

Magamnak tavaly kezdtem el kialakítani a "védjegyeimet". Kipróbálgatok új dolgokat, és ami beválik, azt hosszútávon is megtartom magamnak. Amit a tavalyi próbálkozásaimból megtartok az a karkötős-gyűrűs-hosszú-nyakláncos SK kiegészítőim.
Most bővítem a "védjegyeimet" a nőcis harisnyák és a blézerek használatával. A harisnyákat szeretem, mert gyakran viselek szoknyákat, de most a "nőcis" szón van a hangsúly. Színes, mintás, egyszerű, izgalmas, figyelemfelkeltő darabokat kezdek el beszerezni, mert fokozni akarom magamban azt az érzést, hogy "Jó nőnek lenni!"
A blézer az egy teljesen új terület lesz. A kosztümjeimen (3 db inkább alkalmi kosztümöm van) kívül nincs önálló blézerem, amiket a hétköznapokon használhatok, de egyre jobban tetszik másokon látva. Jön a tavasz-nyár, kipróbálom, aztán majd eldöntöm, hogy beépítem e a védjegyembe, vagy nem.
Blézeres inspirációim
Neked milyen stílusvédjegyed van?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...