2013. január 12., szombat

Napindítás vidámsággal

Kedvelem a jópofa, vidító holmikat magam körül, és csak javasolni tudom, hogy érdemes tudatosan beszerezni néhány vicces reggelizős cuccot. Ezeknek a használata már a nap indításakor jókedvre derít, és akkor tuti nem lehet semmi borús dolog a napunkban. 

Ilyenekre gondolok:
Csészék, fűszertartók, müzlistálkák: igazi cukiságok

Kedvencem a házikós tányér, tejbegrízevéshez - fahéjjal megszórva igazi vidéki "tanyafiling" :)

Saját reggeli kedvenceim, a szívecskés és a smájlis sablon használata (kakaópor, fahéj, porcukor szórásához) mindig mosolygó reggelizőt teremt az asztalnál.

3 megjegyzés:

 1. Jaaaaj, ezek annyira cukik! ♥ Mosolygós műzlistálkám nekem is van, csak narancssárgában és nem Mosolyogj rám, hanem Mosolygj ram van ráírva :D
  Ilyen sablont már régóta szerettem volna venni, hol lehet ilyet kapni?

  VálaszTörlés
 2. De jók a sablonjaid. :) Én is szeretek "sablonos" ételeket készíteni. Nekem tükörtojás/amerikai palacsinta készítő van egy szett karácsonyi angyalkás, csillagos hópihésben. Ünnepek idején előkerül. De lehet nem ártana beszereznem az másik 350 napjára sem valamit. :)

  VálaszTörlés
 3. Az enyémek nagyon egyszerűek, akár keményebb műanyag lapból (spirálozásnál használok felső borítóként ilyen átlátszó vékony A/4-es plexilapot - nem tudom a hivatalos nevét), is el lehet készíteni, amit ollóval, vagy sniccerrel (tapétavágó) is lehet formálni. Ezekből akár egyedi mintákat is lehet kreálni.
  Próbáljátok ki!

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...