2013. február 17., vasárnap

Februári napfényáradat

A nappali napközbeni fényei
Tegnap is és ma is verőfényes napsütés volt itt a Nyírségben. Ettől jobb hétvégi ajándék így február közepén nem is kellett. A napfényhez társult a jókedv már reggel, amikor besütött a nap a keleti fekvésű hálószobába, és mosolygósan ébredtem, aztán amikor kihúztam a nappali sötétítő függönyeit, elárasztott mindent a fény. 
Így még a házimunka is jobban ment tegnap: takarítás, mosás, főzés, ma pedig egy kis udvarrendezés, gereblyézés, aztán a napsütéses nappaliban olvasgatás, kötögetés, cicasimogatás...
Igazi lazítás ebben a napsütéses otthonban. Imádom!


5 megjegyzés:

  1. Jaj, nagyon jók a színek nálatok, tiszta vidámság, napfénnyel meg pláne :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A vidám gondolkodás és a vidám hangulat alapvető kellékei a vidám színek :))))
      Volt fehér korszakom is, 24-30 éves korom között, aztán jött egy-két szín a fehérhez, mostanra ilyenné alakultam. Jól érzem magamat ezekben a színekben és a családomnak is jó, ha Én jól érzem magamat, és elfogadják az ötleteimet - bár Ádám megjegyezte amikor először meglátta a nappalit ilyen zölden, hogy "Ez a takony szín meg honnan jött?" Ez egyébként Shrekk-zöld :)Az egyik kedvenc mesefigurám színe.
      Szerintem jó, és ez a lényeg!

      Törlés
    2. Szerintem is, ez a vidám zöld a vidám narancssárgával csakis jó választás lehet. Nálam a kanapá drapp-barna, de lehet, hogy feldobok rá én is pár párnát, eddig azt hittem, túl merész lenne, de Nálad tuladjdonképpen hasonló a kombináció, és teljesen nyerő, úgyhogy most ebből bátorságot is merítek :-)

      Törlés
  2. A zöld-narancs nekem is nagyon tetszik! Ezt a zöldet én még halvány, púderrózsaszínnel és bézzsel meg barnával is el tudnám képzelni... Az én nappalim piros-lila, csak félig az én választásom, de szeretem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A színekkel remekül lehet játszadozni. A piros-lila kombináció eléggé harsánynak hangzik, de a lényeg az, hogy jól érezd magadat benne :)
      Az életszakaszainkban folyamatosan változnak a körülöttünk lévő színigényeink. Van, amikor a dinamikus színek kerülnek előtérbe, és van, amikor a visszafogottabbak. Mikor melyikre van szükségünk :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...