2013. február 1., péntek

Az első munkanap

A mai napon végre sikerült elkezdeni a várva-várt 28 hónapos projektet. Izgalmas volt az egész hét, mert komoly előkészületeket igényelt ez a foglalkoztatás. Tegnapelőtt még üresek voltak az irodák, tegnap sikerült minden helyiséget berendezni és technikailag felszerelni, ma pedig már kezdődött a munka. 
Délelőtt szakmai értekezlet volt a polgármesteri hivatal egyik termében (a képen Én is ott vagyok), ahol ismertettem a projekt részleteit, majd mindenki elfoglalta a munkavégzéshez kialakított helyét abban az irodarészlegben, ahol 8 hónapig egyedül dolgoztam a már sajátnak érzett kis irodámban. Egyébként 3 iroda van ebben a részlegben teakonyha és vizesblokk.
Örömmel jelentem, hogy a megszokott irodámat megtartottam és ezután is itt fogok dolgozni. Bár az Enyém a legkisebb iroda, de az egyedüli munkához nem is kell nagyobb, kis aranyos, jól érzem magam benne :). Most majd rendezkedhetek benne egy kicsit kreatívabban, mert hosszabb távra tervezhetek. De jó! :)
A képre kattintva olvasható nagyságú lesz a szöveg is.
A projekt humánerőforrása:
  • 6 fő szociális felsőfokú végzettségű esetmenedzser (2 fő 40 órás - 160.000 Ft és 4 fő 20 órás 80.000 Ft bruttó bér)
  • 2 fő középfokú végzettségű közösségi programkoordinátor (40 órás - garantált bérminimummal, ami 2013. január 1-től 114.000 Ft bruttó)
  • 2 fő ált. iskolai végzettségű közösségi segítő (20 órás - minimálbér, ami most 98.000 Ft 40 órára, és ennek a felel bruttóban)
  • 1 fő felsőfokú, szakirányú végzettségű projektmenedzser (40 órás - 250.000 Ft bruttó)
  • 1 fő felsőfokú szociális végzettségű szakmai vezető (35 órás - 200.000 Ft bruttó)
  • 1 fő pénzügyi vezető (20 órás 150.000 Ft bruttó)
Ezek az adatok nyilvánosak, hát megosztom veletek. Nem tudom, hogy sok vagy kevés, ezeket lehetett a feladatkörökhöz és a végzettségekhez reálisan betervezni.


Szerintetek reálisak ezek a bérek?

1 megjegyzés:

  1. Jaj, de jó kis képes beszámoló! Úgy látom, jókedvűen telt az első nap, remélem, a továbbiakban is jó kedéllyel telnek majd a napok :-)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...