2013. február 11., hétfő

Vedd észre a jeleket!

Céljaim között szerepel a hobbifotózás, mert szeretem csinálni. Kamasz korom óta mindenhol Én vagyok a "fotósemberke", de mindig csak úgy fotózok, hogy automatára állítottam a gépet és tessék!
Tudom magamról, hogy van érzékem a különleges pillanatok megörökítéséhez, a nem szokványos szögekből való felvételek készítéséhez. Mivel ez a terület gyerekkorom óta érdekel, és ez a mai napig megmaradt, ezért úgy döntöttem, hogy az egyik kedvenc tevékenységemmé fejlesztem. Persze csak a magam örömére. 
A személyiségfejlesztő blogomban utaltam is a fotós céljaimra, és részletesen leírtam a középtávú terveimet hozzá. Most mégis inkább arról írok, hogy milyen apró részleteket terel elém az élet a leírt céljaim megvalósításához. 

A történet:
Fotós blogokat böngészek már jó ideje, de még nem találtam meg azt, ami technikailag is adna infókat az Én szintemhez. Mindegyik tele van csodás fotókkal, de az hiányzik, ami nekem kell. 
Új munkatársam (aki Tiszavasváriból jár ki dolgozni minden nap) fényképeket mutatott a gyerekeiről a telefonján, és újságolta, hogy a 16 éves lánya fotós akar lenni. Most egy fotószakkör tagja és nagyon jókat tanulnak.
HÚÚÚÚ! Erre felfigyeltem! Ezek azok a jelek, amiket észre kell venni az életben a céljaink megvalósításához. 
Rögtön ráharaptam. Milyen szakkör? Miket csinálnak? Ki tartja? (név, elérhetőség) Online képzést tervez indítani? Jelentkeznék! A kislányoddal felvenném a kapcsolatot, Facebook?

Elindítottam valamit, amiből akár lehet egy kis fejlődés is. Éppen annyi, amennyire nekem szükségem van. Aztán majd meglátjuk mi lesz belőle!

Ezt most csak azért írtam le, hogy kihangsúlyozzam azt, hogy ha meg vannak a céljaid (leírva), rendszeresen koncentrálsz rájuk, szem előtt van az álomtablód vagy vágytérképed, akkor lépten-nyomon eléd keveredik valami, ami a céljaid elérését segíti. A gondolataid, a vágyaidhoz kapcsolódó érzelmekre alapozva teszik a dolgukat, mozgatják az Univerzum energiáit, csak észre kell venned a küldött jeleket. Ezek azok az apró történések, amiket meg kell látni, amikre fel kell figyelni, és amire reagálni kell. 
Ki nem hagynám semmiképp a  jelekre való figyelést :)

1 megjegyzés:

  1. Beleolvastam mindkét blogodba és nagyon-nagyon tetszenek! Annyira inspiráló dolgokról írsz, a Titok, Erő könyveket én is olvastam, a Varázslat még a polcon pihen. :)
    A fotózára én az elmúlt egy évben kaptam rá, de még amatőr szinten vagyok. Kaptam egy jó képet, de még nem igazán tanultam meg kihasználni! Én márciusban fogok elkezdeni egy fotós tanfolyamot és annyira szívesen foglalkoznék ezzel akár komolyabb szinten is! :) Sok sikert kívánok neked is hozzá!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...