2013. május 6., hétfő

Farmerban kényelmesen

Amikor csak állok a ruhásszekrény előtt, hogy mit vegyek ma fel, és sürget az idő a reggeli készülődéssel, akkor gyakran segít ki a gyors farmeros kombináció. Mindegy, hogy nadrág, szoknya, rövid- vagy térdnaci, a lényeg a farmeron van. Ezt a klasszikus anyagú ruhadarabot minden stílusban remekül lehet variálni, de a melegedő hétköznapokon inkább a pólós verzió az igazán praktikus, kényelmes viselet.
A saját stílusunktól és a napi hangulatunktól függően bármilyen kiegészítő passzol hozzá, akár elegánsabb, akár természetes anyagú: bőr, textil, kő, gyöngy, fa, üveg stb.
Ami a lábbelit illeti, ott is szabad a pálya. Bármelyik jól használható, magas sarkú, telitalpú szandál, balerinacipő, sarú, sportcipő stb., a lényeg, hogy jól érezd magad benne :) 
 

2 megjegyzés:

  1. Ma épp egy hasonló farmerszoknya és virágos blúz lesz rajtam, színes harisnyával. :-) A térdnaci és a három felső jöhetne...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma az Én kedvem is a farmer felé húzott, rajtam is farmerszoknya van, mintás blúzzal, telitalpú szandival, harisnya nélkül :)))

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...