2013. március 17., vasárnap

Van áram!!!!

VÉGREEEE!
Csütörtök este 22:30 körül az zord időjárás elérte a Nyírséget is, rögtön áramszünet lett, és ma délelőtt 10:30-kor lett újra áramunk és most már van internetünk is :)
60 órás áramkimaradás az egész faluban. Nem könnyű két és fél nap van mögöttünk: áram nélkül se fűtés, se víz, se telefon, se internet, az időjárás miatt semmilyen ki-beközlekedés a mi kis zsákfalunk-ban-ból, se friss kenyér, se tej, se orvosi ellátás... semmi. 
Volt káosz rendesen minden családnál.
De most még a Family Frostos autó hangját is hallom már :)))


Nálatok mi a helyzet?

5 megjegyzés:

  1. Huh, akkor jó hogy már minden rendben!

    Hogyan vészeltétek át?

    Itt Budapesten minden rendben volt, a médiában követtük az eseményeket az utakon rekedt hófoglyokról.Nem is tudom mit írjak.

    Anita Budapestről

    VálaszTörlés
  2. Ejha, nem semmi lehetett áram nélkül lenni. Nálunk volt áram, szerencsére, a munkahelyen viszont ingadozóan, a 9. áramszünet után hazajöttünk, és inkább itthonról dolgoztunk (a 20 perces helyett 1 órás út után...)

    VálaszTörlés
  3. Jaj, te szegény. Mit csináltatok?
    Nem lehetett egyszerű. Hihetetlen hogy ilyen van a XXI. században.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ádám is folyton ezt mondta a három nap alatt: "Nem igaz, hogy ilyen van a XXI. században, Magyarországon!"
      De van, és szerintem egyre több lesz :( Utoljára két éve nyáron volt egy két napos áramszünetünk, azelőtt pedig soha nem volt néhány óránál hosszabb.

      Törlés
  4. Köszönöm az együttérzéseteket, igazán kedves Tőletek! De szükség van ilyen kis próbatételekre, hogy értékelni tudjuk azt, ami van. Csak a mienktől nagyobb próbatétel ne legyen senkinek és ez elég is!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...