2013. március 24., vasárnap

Húsvéti manikűr

A Húsvét megint egy olyan alkalom, amikor olyan körmöket kreálhatunk, ami különlegessé és vidámmá teszi a kezünket. Színes nyuszifejecskék, tojásdíszítő sorminták sokaságát lehet most rápingálni egy, vagy akár több körömre is. 
Tinilányok, fiatalok!  Ne hagyjátok ki! :)

5 megjegyzés:

  1. Ezek a fotók nagyon aranyosak! A nyuszikhoz én már szerintem túlkoros vagyok, de a hímes tojás motívumok bejönnek!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hááát nem is tudom...én már ezt kihagynám azért, tényleg fiataloknak való. Amúgy mutatós:)

      Törlés
  2. Tinilányoknak, fiataloknak ajánlom elsősorban, de ötletnek azért jó, mert lehet a környezetünkben olyan családtag, ismerős, barátnő, szomszéd kislánya stb., aki szívesen venné, ha egy ilyen nyuszis köröm megfestését ajánljuk fel nekik, ezen a készülődős héten.
    De óvónős koromban mindig arra törekedtem, hogy a gyerekek számára is érdekes részletek is legyenek rajtam. Simán bevállaltam ilyeneket harmincon felül is néhány napra, mert tudtam,hogy megmosolyogtatok vele sok mindenkit. És tényleg varázsereje volt ezeknek a kis részleteknek.
    Persze irodavezetőként, vagy menedzserként nem biztos, hogy ezt a hatást érné el a munkahelyen, de a húsvéti családlátogatásoknál, ahol sok gyerekcsaládtaggal kerülünk kapcsolatba 1-2 nap alatt, na itt már felfestek egy nyuszit negyvenen túl is. Tuti siker és mosolygás.
    Ezek az Én kreatív módszereim, persze mindenki máshogy csinálja, ezek csak ötletek. Ki lehet próbálni, értékelni az eredményt, és eldönteni, hogy lesz ilyen máskor is, mert jó, vagy idiótának néztek miatta, és inkább kihagyom :)))

    VálaszTörlés
  3. Én mindig szoktam készíteni, általában vegyesen nyuszi, csibe, tojás motívumokkal :)) én nem érzem hozzá túl korosnak magamat :DDD ( meg nem is izgat az ilyesmi ;) )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jeeee! Ez az, Gina!
      Imádom ezt a gondolkodást :)))

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...