2013. június 16., vasárnap

Uszályos szoknyák

Minden nyáron előtérbe kerülnek a maxi ruhák és szoknyák, de ezek a divatos, lenge ruhadarabok igazából csak a magas alkatú nőkön állnak jól. 
A 164 cm-emmel Én sem tartozom a magasak közé, de szerencsére az elől rövid, hátul hosszú fazonú, úgynevezett uszályos szoknya vagy ruha lehetőséget ad az alacsonyabbaknak is arra, hogy részben viselhessék a hosszított, lenge fazont. Persze az elől lévő rövidséget mindenki maga határozza meg, ki mit vállal. Lehet szexi, ha jó lábad van, és lehet közvetlenül a térd fölött is az ív, ha nem akarsz sokat mutatni magadból. Használható magas sarkú szandállal, elegánsabb kiegészítőkkel is, és lapos talpú, kényelmes, futkározós napokon is. Érdemes a nyári ruhatárba beszerezni egy darabot.

2 megjegyzés:

  1. Odavagyok ezért a szabásért (fogalmam sem volt, hogy uszályos szoknyának hívják, úgyhogy köszi :D), tavaly már beszereztem egy ilyen fazonú ruhácskát, de szeretnék még mellé. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tulajdonképpen már tavaly is trendi volt, sőt, már tavalyelőtt is láttam egy-két modellt ilyen szoknyában. Úgy látszik Te toppon vagy a mindenkori divatban. Ezért szeretem olvasni a blogodat :) Ezért is :)))

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...