2012. december 5., szerda

Késésben az Adventi naptárral!!!

Tudom! Tudom! 
Már megkezdődött az adventi naptárak bontogatása, de nálam most lépéselőny van, mert a gyerekeim hétvégére jönnek haza, úgyhogy nyertem néhány napot. A lényeg, hogy péntek estére kész legyen, mire begördül a Hajdú Volán debreceni autóbusza a faluba. 
Egyetemista gyerekeim ma is igénylik az adventi naptárt, és mivel csak hétvégén vannak itthon a faluban, ilyenkor egyszerre több csomagot is kibontanak. Szívesen csinálom, mert ami a tényleg, hogy így felnőttként is ugyanúgy örülnek a bontogatásnak, mint amikor gyerekek voltak.

Rengeteg inspiráló ötlet van a neten, szerettem volna, valami új formát kitalálni, de a nagy felújítás utáni takarítás valahogy most kitöltik a napjaim egészét. Úgyhogy maradtak a két éve varrt textiltasakocskáim, aminek az elrendezésében variálgatok, bár a dekorszívek most újak rajtuk. Tavalyelőtt kosárba raktam őket, tavaly felfüggesztettem egy ajtó fölé elhelyezett girlandra, az ideit majd holnap kitalálom, még úgy is van 2 napom rá.

De ma délután már elkészültek a csomagocskák. A belevalók összeállításánál kell egy kis fantázia, legyen benne valami új, érdekes és jókedvre derítő, és persze legyen ehető finomság is. Ezeket már gyűjtögetem néhány hete.

Az ideiben egy nagy doboz Celebration csoki apróságai adják a finomságot, az újdonságot a TEEKANNE teafilterei (mert teafilter még nem volt benne soha és szeretik a teát az albérletükben is elkészíteni) és apró praktikus, vidám mütyürök a többit: füstölők, illatgyertya, ajakbalzsam, rágógumi, szájban robbanócukorka, tollak, kulcstartó, hűtőmágnes, kozmetikum minták stb.

A zsákocskákba különben 4 szem csokit teszek, mert azért nekünk is (a Párom és Én) jólesik egy kis nasi a bontások napján :)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett ez a naptár, tetszik, hogy ilyen sokszínűen töltöd meg őket!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tudok tippeket adni a saját gyakorlatomból másoknak is :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...