2012. december 18., kedd

Horgolt ajándék

Tegnap este átadásra került az első karácsonyi ajándékom Leának. Ez azért történt így, mert ma hajnalban elutazott itthonról, reggel 8-kor letudott egy vizsgát Debrecenben az egyetemen, és leadott egy beadandó dolgozatot,  aztán utazik tovább Budapestre a barátjához, és 20-án, azaz csütörtökön "elrepül" és csak január 5-én jön haza. Az ünnepeket most a Vörös-tengernél, a Sínai-félszigeten tölti a barátjával együtt (ez lesz az első ilyen külföldi útja).
Nekünk pedig ez az első év, amikor nem lesz együtt a teljes család, de tudomásul kell venni, hogy a felnőtt gyerekeknek külön élete van már, mindenki járja a maga útját. Szépen leszakadnak a családról, és ez így van jól!
Nagy-nagy hajnali búcsúzkodás, sok ölelés, sok puszi, vigyázz magadra!, facebookon tartjuk a kapcsolatot, az Apai részről egy kis aggódás, poénkodás: "aztán nehogy eladjanak valahol!", de tudom, hogy minden jól alakul! 
Hálásak vagyunk, hogy ilyen helyekre el tud jutni már 21 évesen!

TAB (Tablet PC) tartót készítettem neki, a kedvenc színeiből összeállítva, hogy a tengerparton, a meleg nyárban minden nap vele lehessünk egy kicsit mi is. Mert a TAB-ja biztosan vele lesz :) És még egy plusz ajándék: kulcstartó, vagy nyakbavaló, vagy táskára akasztható bigyó, vagy aminek akarja majd használni az önálló kis horgolt köröcskét. A lényeg, hogy ott legyen a gondolati energiánk itthonról vele, amikor csak viseli, vagy ránéz, vagy megérinti ezeket a szeretettel készült tárgyakat.

Összehorgolt körök a TAB méretére igazítva.
Összedolgozás, bélelés
A kész TAB-tartó elölről és a kis kulcstartóvirág ...
...ez a hátoldala...
... ez pedig a belseje.

Nagyon örült neki!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...