2012. október 17., szerda

Új munka, új fejlődési lehetőség

Juhéééé! Megnyertünk (az önkormányzattal) egy nagy komplex Európai Unió által támogatott projektet, amiben 28 hónapon keresztül főállású projektmenedzser leszek itt a falunkban, nem is kevés bérköltséggel.
Ez csúcs szuper!
Már csak azért is, mert elkezdett minden úgy történni, ahogyan a gondolataimmal próbálom irányítani a dolgaimat. Lehet, hogy tényleg működik az Esther és Jerry Hicks: Kérd és megadatik, vagy a Rhonda Byrne: A titok, és az Erő című könyveiben olvasottak alkalmazása??? Mert jó pár hónapja sorozatosan jól alakul körülöttem minden. Ezekről írok majd részletesebben is, mondjuk egy bejegyzés sorozatban.

Visszatérve a munkára, ez a projekt egy komplex felzárkóztató program lesz az egyre elszegényesedő, szegregált lakókörnyezetben, lecsúszott életet élő családok felzárkóztatására. A pályázatot Én készítettem, a projekt vázát a megfelelő szociális, egészségügyi, oktatási stb. szakemberekkel közösen állítottuk össze, de a részleteit Én terveztem. A tavaszi időszakban másfél hónapot dolgoztam vele úgy, hogy abból egy hónapig még nem volt munkaszerződésem az önkormányzattal (ami 2012. április 1-december 31. közötti időszakra szól), azaz önkéntes munkával a benyújtási határidő miatt, de megérte.
2012. november 1-től majdnem 2,5 évig főállás, itt a szomszéd épületben, mellette pedig tevékenykedhetek vállalkozóként is, és jut egy csomó idő a hobbijaimra is, és tavasszal elkezdhetem a life coach képzést is.

Már látom, hogy egy tuti időszak előtt állok, sok-sok utazás, közösségi programok, szervezések, szolgáltatópontok kialakítása, eszközök, berendezések beszerzése stb. és persze nagy-nagy odafigyelés, felelősség és 12 (+ Én) ember munkájának a koordinálása.

Ma este ünnepelni fogok! 





3 megjegyzés:

  1. A munkakezdés ideje 2013. január 1-re tolódott, éppen a jelenlegi munkám befejezése után kezdődik.

    VálaszTörlés
  2. Szívből gratulálok! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Igazán kedves Tőled!Tudósítok majd az új munkáról, nagy kihívás lesz, de azt mindig szeretem.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...