2012. október 16., kedd

"ÉN" szobám

Elkészültem az "ÉN" szobám festésével is, úgyhogy a PAINT ZOOM -os festési projektjeim ezzel véget is értek (bár lehet, hogy még kitalálok valamit).
LIFE beltéri festéket használtam, cékla-bordó és tundra-zöld  lett a fal színe, és krémkakaó a mennyezet. Nagyon jól takar, még hígítva is.
Ismerősök azt mondták, hogy túl vad színeket használtam, és nem is értik, hogy honnan jönnek ezek az ötletek, de nekem tetszik. Ilyennek terveztem és most ilyenben érzem jól magamat. Majd az összképet nézzék meg. Különben is, bármikor átfesthetem, nem egy nagy költség (festékek ára összesen 18.000 Ft, 2 csomag takarófólia: 900 Ft és a ragasztószalagok 880 Ft., a munkadíjat nem számolom, de összesen kb. 8 órát vett igénybe 4 napra elosztva).
És még különben is, nem másnak csináltam, hanem magamnak. Én pedig imádni fogom, mert már most IMÁDOM! Látom előre, hogy milyen lesz.
A múlt hét hétköznapjain ugyanúgy munkaidő után haladtam a ragasztásokkal és a festésekkel, és csütörtökre készen lett. A szokásos festés utáni takarítás és visszapakolgatás a hétvégére maradt, de már az is kész van. 
Egyébként a szoba alapterülete 26 m2, úgyhogy hálórész és fitneszsarok is helyet kap benne, még a térelválasztáson még gondolkodom, bár már vannak ötleteim, csak a hozzávaló anyagok beszerzése körülményes egyenlőre. De az is meg lesz!
És megengedem, hogy a család férfi tagjai is itt kondizzanak, amikor itthon vannak. A vörös színtől legalább bevadulnak egy kicsit... :)
Minden "nemfestendő" dolog le takaró fóliázva
Visszapakolás folyamatban, tegnap már itt aludtam :)
Mennyezetfestés, a két színes fal lefóliázva

Pakolgatás tovább ... ma már a tükörfal is felkerül és holnaptól újra itt tornázhatok :)
Tegnap megérkeztek az online rendelt bútorok is, úgyhogy kezdődhet a bepakolás, amit már alig vártam, mert már harmadik hete tiszta rumli van az egész házban, és ez még el fog tartani egy darabig. 
A fürdőszoba átalakításhoz a mesteremberek (víz-gázszerelő, burkoló) csak két hét múlva kezdik a munkát, úgyhogy addig még az egyéb tennivalókra is lesz idő. 

Minden remekül alakul, úgy ahogyan elterveztem! Mert a tervezés és aztán a dolgokra fókuszálás nagyon fontos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...