2013. július 2., kedd

Játék a színekkel

Ha van egy, a saját stílusodhoz illeszkedő és jól összeválogatott alapruhatárad, akkor a kiegészítőkkel csodákat lehet művelni. Tulajdonképpen a kiegészítők nem igazán nagy költségű kiadást jelentenek, ráadásul saját kézzel is el lehet készíteni egyiket-másikat.
Megmutatok néhány kiegészítő variációt egy fekete-fehércsíkos, nőies tunika és egy fekete térdnadrág alapdarabbal.
Így néznek ki együtt az alapdarabok, amit a nekünk tetsző színekkel, anyagokkal és stílusokkal lehet napról napra megújítani. Mindegyik válogatást könnyű, nyári sétához állítottam össze, úgyhogy a lapos szandálok, sportos cipők kerültek előtérbe.

Az első összeállítást egy halvány lazac- és egy erős homokszínnel kombináltam. Külön egyéniség a kalapviselő nők stílusa, ami nem mindenkihez áll közel. Ráadásul úgy kell tudni kell viselni a kalapot, hogy abban valóban jól érezzük magunkat. Érdemes kipróbálni, már csak azért is, hogy leteszteljük, valóban jó érzést nyújt-e. Ha igen, akkor apránként be lehet szerezni egy-két darabot, és egy-egy színes szalaggal, kendővel mindig az adott színvilághoz lehet illeszteni.
Kicsit túl nőtt a sportos verzión a következő szett, de az áttetsző cipellőhöz remekül passzol a baloldalon lévő átlátszó műanyagtáska. Ez egy különlegessége a nyárnak, aki szívesen megmutatja a táskája tartalmát, az bátran kipróbálhatja. Mindenhol nagy siker, garantáltan belenéz majd mindenki a táskádba :))) 
Azért ideraktam egy hagyományos anyagú, égkék színű táskát is, ami a sárga, gyűrt anyagú pamutstólával igazi napsütést varázsol a viselője köré.
Az örök matrózverzió, ahol a pirossal kombináltam az alap fekete-fehéret. Sportos cipő, hátizsák, piros kiegészítők, és itt van a jópofa könnyű, pamutsapka, ami még nyáron is feldobja az öltözékünket. Persze ez is stílusfüggő, kinek mennyire jön be ez a sapkaviselet.
Kedvencem ez a türkizes mentazöld, ami nemcsak a fekete-fehérrel mutat jól, hanem a drappal kombinálva a narancsszínt is izgalmassá tudja tenni. De itt most a drappot csempésztem be mellé egy táska erejéig.
Ha jól megnézed ezeket az összeállításokat nem bonyolult variációk, amit nemcsak ezekkel az alapdarabokkal lehet kombinálni, hanem bármilyen semleges színű póló-farmer szoknya, nadrág, leggings verzióban is megállják a helyüket. Rajtad múlik, hogy melyik a Te színed, vagy ha több színed is van, annál jobb, mert jobban tudod variálni őket. Az alapruhatárat apránként lehet frissíteni, és nyaranta egy-két új kiegészítőszínt belevinni.

Én is ezt csináltam néhány napja a shoppingommal, hiszen a naranccsal és a türkizzel új színeket vittem az alapdarabjaim közé.

3 megjegyzés:

  1. Akkor küldöm e-mailben a címemet, oda kérem az összes darabot :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megrendelés kipipálva! A Polyvore virtuális futárszolgálata hamarosan eljuttatja az egész kollekciót hozzád! :)))

      Törlés
    2. Rendben, lesni fogom a futárt :-D

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...