2013. április 13., szombat

Aire Bra

Mindig magával ragadnak a TV Shopokban bemutatott termékek, és néha-néha rendelek is egy-egy nagyon tetsző dolgot. Van, ami hozza az ígért eredményt, de van, amiben csalódnom kell a kézhezvétel és a használat után.
Az Aire Bra melltartók reklámfilmje nagy hatással volt rám, mert tényleg elegem van néha a melltartók kikapcsolódásából, a merevítők kibújásából, az állandó igazgatásból, akárcsak a filmben bemutatott felvezetőrészben. 
Persze tudom, hogy a reklám az mindig a leggyakoribb probléma megoldására irányul, de Engem megfogott ezeknek a melltartóknak a könnyen kezelhetősége és praktikussága. Ráadásul az is vonzott benne, hogy itthon is kényelmesen viselhetem, mert egyébként nem szívesen hordok itthon melltartókat. De itt a jó idő, lekerül a bő melegítőfelső, ami eddig eltakart, és egyre gyakrabban kell majd melltartót venni a póló/atléta alá, mert mindig bekukkant valaki hozzánk, akik előtt az ember nem szívesen mutatkozik melltartó nélkül, csak pólóban. 
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de a beszélgetőpartnerek tekintete gyakran köt ki a melltartó nélküli felsőtestrészemen. És ez zavar, úgyhogy melltartós az itthonlétem is, pedig nem szeretem.
Na, erre tuti megoldás lett volna ez az Aire Bra, ha tudná azt, amit reklámoznak róla.

Kényelmesnek eléggé kényelmesnek bizonyult, de a melleimet egy kicsit lelapította, ami még nem is zavart volna, de az anyaga eléggé vékony. Ami miatt vettem volna, az a kényelem mellet az, hogy a mellbimbóim ne látszanak át. Ezt pedig a vékony anyag nem tudta biztosítani.
A fotón látszik, hogy egy vékony kötött garbón is mennyire átlátszanak a kis drágák, akkor mi lenne a blúzokkal, pólókkal.
Szóval visszaküldtem és mivel pénz-visszafizetési garancia van rá, így várom az árát, ami 9.900 Ft volt a mostani akció szerint (ez a postaköltséget is tartalmazza).
A fotókat az új TAB-ommal készítem, amivel most ismerkedek. Imádni való rajta az a funkció, hogy fordítottan is tud felvételt készíteni. Mintha egy tükör lenne előttem, látom magamat és úgy exponálok :) Ezek a fotók is így készültek.

2 megjegyzés:

  1. Én a kínai piacon vettem hasonlót egy ezresért, nem tudom, hogy vastagabb-e. De megnézheted előre, hogy meg akarod-e venni és mintha lett volna szivacsos is.
    Lapítani lapít az igaz, de gyanús hogy bizonyos méret alatt az ember lányának döntenie kell, hogy push-up, vagy kényelem. Nekem a mindennapokra nagyon bevált, itthon is ilyet hordok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a javaslatot! Szétnézek a kínai üzletekben :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...