Amit Én vittem a közös asztalra, az a töltött csirkehúsból, rozmaringos bárányból és finom sajtokból összerakott hidegtál, és a gyümölcsös tortáim (erdeigyümölcsös-joghurtos és túrókrémes-barackos).
Készítettem néhány fotót az itthoni húsvéti dekorációról. Időhiány miatt az idén nem alkottam semmi új dolgot, úgyhogy a tavaly kifújt, és gyűrt papírcsíkokkal körberagasztott tojásokból használtam néhányat. A legelőről szedett barkaágakra pedig fatojások és fanyuszik kerültek, ezek díszítik most a tojásfámat.
Remélem mindenkinek legalább annyira jól telt ez a hétvégi ünnep, amennyire tervezte magának, mert azt soha ne tévesszük szem elől, hogy a saját jókedvű hangulatunk a legfontosabb minden alkalommal. Ez pedig nemcsak az ünnepnapokra vonatkozik :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése