2012. szeptember 30., vasárnap

Horgolt tunika

Néha ráakadok turkálókban, vagy használt ruha üzletekben egy-egy jó fonalból készült pulcsira, amit csak a fonal minősége vagy színe miatt veszek meg. Ezeket lebontom, majd újra hasznosítva megkötöm, vagy meghorgolom magamnak belőlük azt a fazont, ami éppen akkor tetszik. Ez a zsenília fonal is innen ered, és már készítettem belőle tavaly egy kötött nyakbavaló csövet, most pedig egy horgolt tunikát. Különleges színösszetétele szerintem most remekül passzol az őszi ruhatáramhoz. Kár, hogy már elfogyott a fonal.
A nagy lyukú hálómintás tunikát két esti tévénézés közben készítettem el, nagyon szaporán lehetett vele haladni. Tiszta sikerélmény!
Ráadásul még a gyöngyből készített kiegészítőim egy része is passzol hozzá, és találtam két hosszú ujjú pólót is, ami színben tökéletes.
Holnap ki is próbálom, csoki színű csőnadrággal, kendővel és a múlt héten vásárolt bokacsizmával tuti jól fogom benne érezni Magamat!!!

Megjegyzés: Csak kézzel kötött pulcsikat lehet újrafelhasználhatóan lebontani. A gépi kötésűek soronként vágva vannak, folyamatos újrakötésre alkalmatlanok.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...