2012. november 18., vasárnap

Egy hét múlva mi is így koccintunk!

Mindenki a karácsonyra készül, nálunk meg csupa rumli az egész ház. Ez a "csináltassuk meg helyi szakemberekkel" projekt eléggé elhúzódik, de most már nincs vissza út.  Még egy hét és kész. Aztán készülődhetek Én is. Bár már látom, hogy csúszni fogok mindennel, mert nálam ezután lesz az őszi nagytakarítás. Mindent belepett a finom por, még a takarófólia alá is bekúszott. A konyhaszekrényben az edények, tányérok, poharak, a gardróbban a ruhák, ablakok, függönyök... szóval "mindentakarítás" fog következni Advent első, vagy még második hetében (is). De legalább rend lesz végre!!!

Jó hír: 
Sikerült elintéznek, hogy december 3-14. között szabadságon legyek. És akkor utolérek mindenkit a készülődésben, sőt még ki is előzök egy csomó embert :) Persze, akik nagyon komolyan veszik a tervezéseik megvalósítását, azokat már nem fogom tudni kielőzni, de a nyomukban leszek :)

Pillanatképek a fürdőszoba felújításról
Csütörtök este: a régi burkolás már a múlté. Csak a vályog fal és semmi más... És por mindenhol!
Péntek: csőszerelés
Szombat: kőművesmunkák
Vasárnap (azaz ma): burkolás. A padlószőnyeg csíkokon tolták be a betont, a maltert, a téglákat... HÚÚÚ, nem kis munka volt.

A legjobb mai pillanat az volt, hogy álltunk a Párommal a félig kész fürdőszoba ajtajában és terveztük, hogy miket fogunk majd a jövőhéttől csinálni a szép, új sarokkádunkban. Luxusfürdések: gyertyafény, pezsgő, illatok, habfürdők, olajok... kényeztetés ezerrel! Mert megérdemeljük.

Ha van tippetek a fürdőszoba-relaxhoz szívesen fogadom :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...