2012. szeptember 29., szombat

VÉGRE-Lakásfelújítás!!!



Szerintem nincsenek sokan, akik ennyire örülnének a lakásfelújítás folyamatának, sokkal inkább az eredmény az, ami motivál mindenkit, mert az már az igazi élvezet. Én erről másként vélekedem, és amit csak tudok SK (saját kézzel) fogok megcsinálni.
20 évvel ezelőtt, amikor megvettük ezt a falusi „kulák” házat, akkor a mi igényünk szerint átalakítottuk, azóta pedig csak apránként költögetünk rá. Ennek oka, hogy az elmúlt 20 év költségvetésének jelentős részét a gyerekek iskoláztatása, a párom mezőgazdasági vállalkozásának fejlesztése (földvásárlások, gépek beszerzése, anyajuh állomány gyarapítása, tanyafejlesztés stb.), az én főiskola és egyetemi képzéseim költsége tette ki, így a lakás fejlesztésére nem tudtunk igazán sok pénzt fordítani, ami mára meg is látszik rajta.

De most nekilátunk! Az idei terv az Ádám fiunk szobájának festése és szalagparkettázása, az „Én” szobám modernizálása, a gardróbszekrények ajtócseréje és átpolcozása, a fürdőszoba teljes átalakítása és a teraszos rész befejezése. Ez nem kis munka, időben sem és pénzben sem, de most belevágunk, mert most erre akarunk energiát, időt és pénzt is fordítani. 

HAJRÁÁÁÁ! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...