2013. január 15., kedd

Miért ne? - élesben

Szeretem olvasgatni más bloggerek jókedvre derítő javaslatait, amiken már olvasás közben is jókat mosolygok, mert elképzelem, hogy a valóságban hogy is nézne ki, ha megcsinálnám. Aztán úgy döntöttem, tényleg kipróbálom egyiket másikat. 
Via blogjában a "Miért ne?" sorozatban rendszeresen olvashatunk jobbnál jobb ötleteket magunk és családunk felvidítására. A 37-es részben olvastam (második szívecske alatt) a "belső napsütésről"
" Eressz meleg vizet egy lavórba, és melegítsd át a talpadat. Alapos hidratálás és törölgetés után fesd a legnyáribb citromsárgára vagy türkizre a lábkörmödet, annak ellenére, hogy senki nem látja a harisnya/csizma/mamusz alatt. Belső napsütés. :)"

Ez megfogott! 
Tényleg! Miért ne csinálhatnánk kicsit extrémnek tűnő dolgokat a hétköznapokon?
Elkészítettem fejben a "belső napsütéses projekt" logisztikáját. Mivel nincsenek élénk színű, nyári körömlakkjaim (mert már korban nem vagyok 30 alatti és inkább más színeket preferálok mostanság), költeni nem akartam, így kölcsön kértem a tini unokahúgom lakkjait azzal, hogy ki akarok próbálni fémre festeni. De számító voltam, kettős célom volt, és a fémre festés mellett megcsináltam a magam "BELSŐ NAPSÜTÉSÉT" :)
Már két napja meg van, és imádom! De nem csak Én, hanem a Párom is kap a sugarakból, mert nagyon jó kedve lesz, ha elé dugom a lábujjaimat. Reggel ezek kandikáltak ki a paplan alól, TV-zés közben ezeket simogatja, amíg Én Pinteresztezek, a közös fürdés közben ezek bújnak ki a habokból ... (más pedig nem látja, pedig biztosan mindenkit mosolyra derítene - és vajon mit gondolnának rólam? :) 
Pedig nem szedem le egy ideig, és holnap wellneszezni fogunk: szauna, termál, jakuzzi...a nyírbátori Sárkányban.

Bevállalom a "Belső napsütésemet"!


Neked mi volt az utolsó jókedvre derítő, amit magadnak csináltál? Ha pedig még nem volt, gyorsan csinálj egyet, mert érdemes.

3 megjegyzés:

  1. Ez tényleg jó ötlet, azt hiszem, holnap meg is valósítom, ma még a munka vár hajnalig... Te pedig máskor is alkalmazd nyugodtan, nem csak a húszéveseké a világ... akarom mondani, a színes körömlakk :-)

    VálaszTörlés
  2. Nyírbátori Sárkány?
    Egész közel vagy:)
    Projkogabi

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...