2013. március 8., péntek

Pillanatképek a kötésem folyamtából

A tervezett kötött felsőm készítésének folyamata ilyen jókedvűen történt a héten. 
Ciri-Miri a házunk szerencse cicája. Egy éve került hozzánk. Kölyök cicaként, csak úgy magától itt termett az egyik februári napon, pontosabban a már meglévő Cuki-Cicánk hívta ide valahonnan, aztán már nem ment el tőlünk többé. 
Nagyon szeretjük és tényleg szerencsét hozott az elmúlt évben mindannyiunknak.

IMÁDNI VALÓ :)



6 megjegyzés:

  1. De édes, ahogy játszik a gombolyaggal <3 Barátnőméknek is így lett fekete cicája, egyszer csak ott termett, és annyira pici volt, hogy Pötty lett a neve. Ő is fekete :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Apósom, aki 74 éves egyszerű paraszt ember azt mondta, hogy nagyon ritka, ha egy fekete macska ott terem és ott marad egy háznál. Arra nagyon vigyázni kell, mert az arra a házra nagy szerencsét hoz. Nálunk ez tényleg így van.
      Ha a barátnőd ezt nem tudná, akkor mond el neki, hogy a Pötty nevű cicája ilyen értékeket hordoz.
      Persze cica nélkül is van/lehet "szerencse", de ez a kis babona egy kis érdekességet visz a cica történetébe.

      Törlés
    2. Ezt még nem hallottam, de tetszik. Egy olyan cica, akit a ház előtt én mentek meg egy autó elől, és szürke-krém foltos, mit jelent? Mondjuk mindig feldobja a napom, úgyhogy jókedvet biztosan hozott :-)

      Törlés
    3. Valamiért Neked kellett megmenteni, ha Te voltál ott az adott pillanatban. Oka biztosan van, lehet, hogy csak a jókedv, de lehet, hogy más is.
      De már a jókedvvért is hálás lehetsz neki, nem mindenkinek nyújt jókedvet egy cica.

      Törlés
    4. Ő kivételes kis lény, az biztos, van, aki hozzánk jár cicasimogatóba, mert ritka az ennyire szelíd cica. A tavaszi fejléc pedig csodás :-)

      Törlés
  2. Nagyon cuki a cicus! Az én lány cicám is úgy csatlakozott be hozzánk, kóbor volt a kis drága. És a tiédhez hasonlóan ugyanígy eszi a fonalaimat. Bár tudja, hogy tilos, de ha épp dolgozok valamin, s fél pillanatra kilépek a szobából, tuti, hogy a következő pillanatban már marcangolja is a fonalat. Igazi ördögfióka.:)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...